Húsvéti kézműves délután a 2.a osztályban

Április 3-án, hétfőn délután lelkes szülők és gyerekek lepték el a 2.a osztály emeleti tantermét. Tojásfesték és ragasztó illata lengte be a folyosót. Nem mást jelentett ez, mint az immáron hagyománynak tekinthető kézműves foglalkozást, melyet az osztályommal minden ünnep és jeles nap előtt megszervezünk. A nagy érdeklődésre és a pozitív visszajelzésekre való tekintettel nem maradhatott ez el most, a feltámadás ünnepe előtt sem.

Volt minden, ami egy igazi húsvéti hangulathoz kell: a résztvevő diákok a szülők segítségével különböző tojásfestési technikákat próbálhattak ki, tavaszi ajtódíszt, képeslapot készíthettek, vasalható gyöngyből tojást illetve nyuszit alkothattak. Emellett számos olyan dísz is készült, melyekkel az otthonukat dekorálhatják az ünnep idején.

Nagyon jó hangulatú délutánt tudhatunk magunk mögött. Rengeteg élménnyel gazdagodtunk, melyek emlékét a maradandó díszek is őrzik.

Külön öröm számomra, hogy ismét ilyen nagy érdeklődésnek örvendett a program, bízom benne, hogy a jövőben még nagyon sok ilyet tudunk szervezni. Valami egészen különleges élmény látni, és részese lenni, ahogy a szülőkkel és a gyerekekkel együtt tevékenykedünk.

Hálás vagyok a szülőknek, hogy ebben is a segítségemre voltak, s egy ilyen fantasztikus időtöltést sikerült a gyerekeknek varázsolnunk!

Köszönöm mindenkinek, aki részese volt!

Judit néni