Jutalomkirándulás a Fővárosi Nagycirkuszba

2023. február 15-én, szerdán iskolánk 45 tanulóval – az 1-7 évfolyamról – és 5 kísérő pedagógussal jutalom kiránduláson vett részt a Fővárosi Nagycirkuszban.

A program keretében a „Jégkirályság” című darabot tekinthettük meg, melyben a hazánkban méltán híres, többszörös Guinness-rekorder érdemes művészek, a Rippel fivérek mellett az Ukrán Nemzeti Cirkusz vendégcsapatát is megtekinthettük.

Mindemellett bohócokból, tehetséges kisállatokból, jégtáncból és adrenalinlöketből sem volt hiány a kétórás előadás alatt. Igazi mesevilág tárult elénk, mely – be kell vallani – nem csupán a gyerekeket, de a pedagógusokat is lenyűgözte. A szünetben mindenki meleg teát kapott, mely különösen jól esett a „jeges élmény” után.

Hatalmas élmény volt az előadás mindenki számára. A gyerekek hazafelé nem győzték mesélni az élményeiket, valamint itthon, a buszról leszállva is a látottak bemutatásával fogadták szüleiket. Köszönjük szépen a lehetőséget Varga Gábor országgyűlési képviselő úrnak, aki a jegyeket biztosította számunkra.