Magyar Labdarúgás Napja

A Magyar Labdarúgás Napjára emlékeztünk

November 25-én a Cecei Általános Iskolában is megemlékeztünk a Magyar Labdarúgás Napjáról. A tanórák közötti szünetekben, illetve a testnevelés órák keretében az iskola aulájában emlékeztünk a 69 évvel ezelőtti eseményre, amely az „Évszázad mérkőzése” néven égett bele a magyar emberek emlékezetébe.

A kivetítőn megnézhették a gyerekek a legendás mérkőzés góljait, illetve videós összefoglalót láthattak a legismertebb magyar labdarúgókról Albert Flóriántól – Puskás Ferencig. De az elmúlt évek magyar labdarúgó válogatottjának sikereit is megidéztük a felvételek segítségével.

Emellett lehetőség volt egy 13+1 kérdésből álló feladatlapot kitölteni a magyar futballról, külön az alsó és a felső tagozatos diákoknak. Kapcsolódva a most zajló labdarúgó világbajnoksághoz, mindenki megtippelhette a végső győztest. A totót helyesen kitöltők, illetve a helyesen tippelők között ajándékokat fogunk kisorsolni.

A szerencsések csak januárban fogják megtudni a nyereményüket, mivel a labdarúgó világbajnokság csak a téli szünet kezdete után fog véget érni.

Addig is mindenki szurkolhat a kedvenceinek és reménykedhet a szerencséjében!