Vidám nap a Cecei Hunor Vadásztársaságnál

A Cecei Általános Iskola 2.a osztályosai 2024. június 7-én, csütörtökön ellátogattak a cecei Vadászházhoz, ahol egy kellemes, természetközeli napot töltöttek el.

A megérkezés után kicsomagoltak, majd vidáman megnézegették a Vadászházban kiállított trófeákat, az éves fényképes beszámolókat, hiszen ilyen közelről ritkán találkoznak agancsokkal, trófeákkal.

Ezután egy kellemes túrát tettek az erdőben, miközben sokféle megfigyelést tettek az állatokról és növényekről. Egy magaslesre is felmászhattak, és onnan nézték a csodálatos vajtai, simontornyai tájat.

A visszaérkezés után tízóraiztak a sok finomságból, majd játékba kezdtek a leterített takarókon. Voltak, akik sportjátékokkal szórakoztatták magukat

Délben megebédeltünk a Dömsödi Balázs által készített finom paprikáskrumpliból, majd egyszer csak megérkezett egy rendőrautó.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság munkatársai egy készenléti járművel érkeztek, amibe a gyerekek be is szállhattak, vagy kipróbálhatták a védő mellényt és a sisakot. Nagy élmény volt számukra! A találkozás végén egy ajándék karkötőt is kaptak.

A folytatásban légpuskás lövészeten vettek részt, majd egy játékos ügyességi versenyen, amit a szülők szerveztek számukra.

A délutánt egy finom dinnye elfogyasztásával zártuk.

Szeretnénk megköszönni Szabó Benjaminnak és feleségének Marcsinak, Dömsödi Balázsnak és feleségének Ildikónak, Lakos Herminának és Sebestyén Veronikának a sok támogatást!

Csodás napot töltöttünk el együtt! Nagyon jól éreztük magunkat!